Овали и наклони от гипсокартон

овал от гипсокартон
наклони от гипсокартон
овал от гипсокартон
наклони от гипсокартон

Овалите и наклоните са сред нестандартните интериорни решения от гипсокартон, с помоща на които домът или офиса придобиват свой собствен стил. Наклонените равнини най-често се прилагат при тавански и мансардни помещения, а така също и при някой архитектурни решения свързани със създаването на ефект. Наклонените тавани са сред малкото решения за прикриване на гредите в подпокривните пространства като създават възможност за полагане на топло и пароизолация. Същевременно с това се осигурява добра защита от пожар и други атмосферни влияния върху дървения материал.
Овалите са сред смелите и драстични промени на стандартните равнини. Приложими са, както на стени, така и на окачени тавани като създават усещане за лукс, стил и модернизъм. Разчупването на стандартрната геометрия на стаите в най-голяма степен допринася за „по-различната“ обстановка и оставя усещането за уникалност.

За тази услуга можете да се свържете с нас като изпратите запитване през контактната ни форма или да ни потърсите на телефони 0886 73 55 95   0877 61 43 61


 

 

UA-4499163-1