Колони, арки, сводове от гипсокартон

колона от гипсокартон
свод от гипсокартон
свод от гипсокартон
свод от гипсокартон

Често се налага скриването на трегери и колони, които са важни за сградата, но ангажират планирането на интериора. Усвояването на тераси и премахването на врати са дейности, които все по-често се извършват от собствениците на жилища с цел увеличаване на използваемата покрита площ. С помоща на богатия ни опит и възможностите на материалите, с които работим имаме възможност да првърнем строителните дефекти в ефекти.
Възможно е обличане и оформяне с гипсокартон на съществуващи колони и трегери, които трудно могат да се оформят само с корективна шпакловка. Този процес може да се използва и при създаването на интериорен проект като се вгради и развие в цялостната идея. Възможно е и създаването на нови колони с декоративна или естетична цел, които да допълнят определена идея от проект в пространството. Не са рядкост случаите, в които ВиК щрангове минаващи през жилищна или търговска площ се преобразяват в добър ефект от интериора.

За тази услуга можете да се свържете с нас като изпратите запитване през контактната ни форма или да ни потърсите на телефони 0886 73 55 95   0877 61 43 61


 

 

UA-4499163-1